Wie is Fiets.com?

Fiets.com is een echt familiebedrijf van vader en zoon. Samen zitten zij al 60 jaar in het vak, met daaromheen een heel team van vakbekwame medewerkers. Fiets.com is in 1975 begonnen als Vriend tweewielers centrum. Begin 2000 is Fiets.com als één van de eerste in Nederland begonnen met het online verkopen van fietsen. Dit gebeurde onder de naam BikeMotion. In 2006  is BikeMotion verkocht aan een collega en zijn wij doorgegaan onder de naam Fiets.com. De winkel is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere dealers van A-merken fietsen in Noord-Holland.

 

Goede service en kwaliteit

Bij Fiets.com staan service en kwaliteit voorop. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard hoort daar ook de uitstekende service en garantie bij. Bij Fiets.com zeggen wij altijd: “elk probleem zien wij als een uitdaging en lossen we graag op”. Bij ons maakt u een ware fietsbeleving mee. Met het ruime assortiment, de goede service en persoonlijk advies weet u zeker dat u straks fietst op de tweewieler die perfect op uw wensen en eisen aansluit.

 

Fietsenwinkel in Noord-Holland

Fiets.com heeft een grote showroom in Wormerveer. Wij nodigen u graag uit om daar een kijkje te komen nemen. In onze winkel in Wormerveer staan ruim duizend fietsen uitgestald, die u rustig kunt bekijken en vergelijken. Ons verkoopteam klaar om u van advies en tips te voorzien. U kunt de prachtige fietsen en e-bikes in de winkels zowel bekijken als uitproberen. Het is mogelijk om een testritje te maken, zodat u zeker weet dat de fiets goed bij u past!

 

I-cycle

Fiets.com heeft al jarenlang ervaring met elektrische fietsen en heeft zijn eigen merk I-cycle op de markt gebracht. Deze nieuwe lijn elektrische fietsen van Fiets.com is ontworpen voor het moderne verkeer. Wij hebben ons zeer ingespannen om te komen tot een handige, comfortabele, betrouwbare, veilige en duurzame fiets. Veel gebruikers van elektrische fietsen zullen het probleem wel herkennen: onnodige hoge kosten aan de fiets als deze uit de garantieperiode is. Vooral op het gebied van de accu en motor, dit zijn de duurste onderdelen van een fiets. Daarom geeft Fiets.com 5 jaar garantie op de sterke accu en motor van de nieuwe lijn elektrische fietsen van I-cycle. Hierdoor bent u gegarandeerd van 5 jaar lang onbezorgd fietsplezier.

 

Fiets.com servicebalie

Wormerveer

Plein 13, nr. 59
1521 AP Wormerveer
075 - 6572442
info@fiets.com

KvK nr: 71283935 
BTW nr: NL858650678.B01
IBAN nr: NL34RABO0362055629