Serviceabonnement

Fiets.com biedt u verschillende serviceabonnementen aan met vele voordelen. Met onze basic, plus en extra abonnementen is de beschikbaarheid van uw fiets optimaal en de fiets blijft onder inspectie en onderhoud van Fiets.com.

Het plus serviceabonnement biedt o.a. de volgende voordelen:

 • Diefstalverzekering (5 jaar nieuw garantie)
 • Schadeverzekering
 • Accu mee verzekerd
 • Ongevallen verzekering
 • Rechtsbijstand verzekering
 • Onderhoudsbeurt t.w.v. €85,- (1 keer per jaar)*
 • Pechhulp voor onderweg
 • Pechhulp thuis
 • Quick service
 • Leenfiets (bij eventuele reparatie)
 • 20% korting op accessoires

Het serviceabonnement sluit u af voor minimaal 1 jaar en loopt maximaal 5 jaar.

Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Het serviceabonnement is beschikbaar vanaf € 9,95 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks van uw rekening afgeschreven.

Bekijk hier het overzicht van de verschillende serviceabonnementen en kosten. 

 

*Speciaal voor serviceabonnementhouders is het nu mogelijk om een afspraak voor onderhoud zelf te maken via onze online planner. Dit voorkomt lange wachttijden wanneer u via de telefoon een afspraak wilt maken.

Informatie aanvragen

Fietsverzekering elektrische fietsen

Fiets.com biedt voor de elektrische fietsen een verzekeringsmogelijkheden aan. Het gaat om een 3-jarig diefstal- en schadeverzekering. Zie hieronder de voordelen van deze verzekering.

Looptijd 3 jaar

 • Snelle afwikkeling door Fiets.com
 • 3 jaar lang 100% uitkering
 • Per jaar indicatie van 4 %
 • Bij schade tot € 1000,- directe reparatie.

 Voor meer informatie omtrent premies, neem contact op met de winkel. 

   

  Fietsverzekering

  Wanneer u een fietsverzekering bij de aankoop van een nieuwe fiets of fietsen afsluit, heeft u de mogelijkheid om uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

  Het voordeel van de dekking op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar na aankoop een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com bent u verzekerd van lang fietsplezier.

  Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij Fiets.com

  Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is aangifte bij de politie en in het bezit zijn van twee originele sleutels van uw fietsslot.

  Dekking op basis van nieuwwaarde van de fiets

  Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar na aankoop een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com.

  Veiligheidsslot fiets

  Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Uw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij de fietsen levert, voldoen aan deze eisen.

  Bekijk hier het overzicht met kosten.

  Sleutelservice

  Een fietssleutel verliezen overkomt iedereen wel eens. Vervelend als u voor een vaste fiets staat! Dat probleem is met de sleutelservice snel op te lossen. Via deze link kunt u een originele sleutel van uw fiets bijbestellen. www.fietssleutels.nl  of www.keyservice.axasecurity.com

  Let op! Bij verlies van sleutels of vervanging van het slot bij een fietswinkel moet u binnen twee dagen het merk, slotnummer en sleutelnummer van het nieuwe slot en de sleutel van uw fiets schriftelijk of per Email aan de verzekeringsmaatschappij melden. De verzekering van uw fiets kan anders komen te vervallen.

  Informatie aanvragen

  Bent u geïnteresseerd in een verzekering of ons abonnement? Vraag dan gerust vrijblijvend meer informatie aan. Wij helpen u graag verder.

  Indien u een verzekering of abonnement wilt afsluiten kunt u ook het contactformulier gebruiken, wij nemen dan contact met u op om het geheel rond te maken.