De KOGA PACE B05 BES3 is een indrukwekkende elektrische fiets met een aantal geweldige functies. Het aluminium frame is duurzaam en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is tijdens het rijden. De geïntegreerde accu en middenmotor zorgen voor een goede gewichtsverdeling en een prettige rijervaring.

Met de Bosch Performance CX Smart System en een accucapaciteit van maar liefst 750Wh, kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de accuduur. Bovendien zorgt de Bosch Kiox 300 display voor een eenvoudige bediening en toegang tot belangrijke gegevens, zoals snelheid, afstand en batterijvermogen. Het is zelfs mogelijk om je smartphone te koppelen via Bluetooth, zodat je toegang hebt tot nog meer functies en informatie.

De Shimano Deore XT 11 versnellingen zorgen voor een soepele en gemakkelijke schakeling, waardoor je snelheid kunt maken op de momenten dat je dat nodig hebt. En met hydraulische schijfremmen kun je snel en efficiënt stoppen, wat vooral handig is bij hogere snelheden.

Kortom, de KOGA PACE B05 BES3 is een fantastische elektrische fiets voor dames met een hoogwaardige specificaties. Of je nu van plan bent om lange ritten te maken of gewoon wat sneller naar je werk wilt fietsen, deze fiets is een uitstekende keuze.