I-Cycle E-Bikes: bewezen degelijkheid voor zeer scherpe prijs

De vraag wordt vaker gesteld bij ons eigen fietsmerk I-Cycle: ‘Als ik nou op vakantie in Limburg of Groningen pech krijg met een fiets van jullie eigen merk? Waar kan dan terecht voor service? Moet ik dan terug naar Wormerveer?’ Natuurlijk niet. Reparaties kunnen overal bij de erkende fietshersteller in Nederland uitgevoerd.

I-Cycle: bewezen beste keuze in prijs/kwaliteit

Een I-Cycle is samengesteld met onderdelen van bekende merken. Zo is de motor van topmerken als Bosch, Shimano of Bafang. De versnelling van Shimano. Mocht daar wat in je vakantie aan mankeren, dan kan iedere erkende fietshandelaar dat onderdeel repareren.

Tien jaar product-innovatie bij I-Cycle collectie

Fiets.com voert al sinds 2013 het eigen merk I-Cycle. Tien jaar waarin het eigen merk zich heeft bewezen als de beste keuze in prijs/kwaliteit. Fiets.com laat deze E-Bike in eigen beheer samenstellen in Nederland en België. De ervaringen en wensen van de consument zijn daarbij rechtstreeks vertaald in het nieuwste op het gebied van vormgeving, kleur en techniek.

Het team van Fiets.com bestaat uit ‘mensen van de werkvloer’. Wij hebben in onze fietswinkel dagelijks contact met de consument. Horen de wensen. Rechtstreeks de vragen. En kunnen daarop inspelen door onze I-Cycle steeds beter te verfijnen.

I-Cycle: gemaakt aan de hand van uw wensen

Zo wordt bij een proefrit altijd de vraag gesteld ’welke vorm van trapondersteuning vindt u fijn fietsen?’ We letten scherp op de ervaringen na afloop van de proefrit. Hoe vond u de zithouding? Hoe werd het schakelen ervaren? De stand van het stuur? Wat vindt u van de kleuren? Werd de fiets niet te zwaar gevonden? Omdat je er bijvoorbeeld twee op je fietsdrager wil meenemen. Aan de hand van alle praktijkervaringen wordt de I-Cycle up-to-date gehouden.

Voordeel voor de klant:

I-Cycle is goedkoper dan reguliere merken

De I-Cycle voordelen op een rij:

• Goedkoper dan gevestigde merken
• Twee jaar 100% garantie
• Reparaties overal in Nederland mogelijk door kwaliteitsonderdelen
• Geen prijsverhoging voor I-Cycle in 2024
• Tien jaar bewezen degelijkheid
• Samengesteld aan de hand van wensen consument, niet door een marketingafdeling