Fiets-service abonnement: voor wie zekerheid én voordeel wil

Waarom zou je een fiets-service abonnement bij Fiets.com afsluiten? Simpel. Het biedt de zekerheid van quickservice tot extra garantie die kan oplopen tot 60 maanden. En dat al vanaf nog geen tientje per maand. We leggen de mogelijkheden even uit.

Fiets.com biedt bij aankoop van een nieuwe elektrische fiets de keuze uit drie service-abonnementen: Basic, Plus en Xtra.

Basic: € 9,95 per maand

Voor nog geen tientje per maand profiteert u van quickservice, gratis E-Bike leenfiets, pechhulp aan huis, een accu refresh t.w.v. 50 euro, maar liefst 20% korting op de aankoop van een accu en een zadelomruilgarantie binnen twee maanden. Bovendien geeft de Basic verzekering 20% korting op accessoires.

Plus: vanaf € 14,95 per maand

Wie voor de Plus verzekering kiest, krijgt – bovenop het Basic pakket diefstalverzekering met tot vijf jaar nieuwwaarde uitgekeerd, een casco verzekering, rechtsbijstand, ongevallen thuis dekking én pechhulp onderweg. De premie varieert voor fietsen met een nieuwwaarde onder of boven de 3500 euro.

Xtra: vanaf € 17,95 per maand

Wie alle risico’s wil uitsluiten én voor maximale service en zekerheid gaat kan kiezen voor de Xtra service verzekering. Bovenop de Basic en Plus dekking komt dan een onderhoudsbeurt ter waarde van 85,- per jaar, 20% korting bij aankoop van een accu en extra garantie tot maximaal zestig maanden. Ook op de batterij, motor en het display. De premie varieert voor fietsen met een nieuwwaarde onder of boven de 3500 euro.

Service-pas geeft recht op korting op accessoires en accu’s

Je moet er niet aan denken, toch gebeurt het te vaak: fiets gestolen. Uw fijne E-Bike is een gewild bezit voor de huftertjes in onze samenleving. Maar ook ongelukjes waarbij de fiets schade oploopt, bijvoorbeeld bij het transport op de fietsdrager. Met een Fiets.com service-abonnement dekt u alle mogelijke nare zaken af. En krijgt u voordeel op noodzakelijke dingen als het onderhoud of de aanschaf van accessoires.

Seintje ‘uw fiets is toe aan onderhoud’

Goed om te weten: wie een service abonnement afsluit voor het jaarlijkse onderhoud krijgt vanzelf een seintje ‘uw fiets is aan de onderhoudsbeurt toe’. Handig: je kunt online zelf het moment inplannen. Op verzoek is een haal- en brengservice mogelijk. Wil je op de reparatie wachten, dan kan dat in onze gezellige ontvangstruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wij infomeren u graag over de mogelijkheden in onze showroom.

Meest populair

Serviceabonnement

Vanaf € 14,95

Per maand

Wat is inbegrepen:
  • Diefstalverzekering (5 jaar nieuw garantie)
  • Schadeverzekering
  • Accu mee verzekerd
  • Ongevallen verzekering
  • Rechtsbijstand verzekering
  • Onderhoudsbeurt t.w.v. €85,- (1 keer per jaar)*
  • Pechhulp voor onderweg
  • Pechhulp thuis
  • Leenfiets (bij eventuele reparatie)
  • 20% korting op de fiets accessoires

Het serviceabonnement sluit u af voor minimaal 1 jaar en loopt maximaal 5 jaar.

Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Fietsverzekering

Wanneer u een fietsverzekering bij de aankoop van een nieuwe fiets of fietsen afsluit, heeft u de mogelijkheid om uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

Het voordeel van de dekking op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar na aankoop een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com bent u verzekerd van lang fietsplezier.

Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij Fiets.com

Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is aangifte bij de politie en in het bezit zijn van twee originele sleutels van uw fietsslot.

Dekking op basis van nieuwwaarde van de fiets

Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar na aankoop een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com.

Veiligheidsslot fiets

Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Uw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij de fietsen levert, voldoen aan deze eisen.

Contact opnemen?