Werkplaats

Onze werkplaats: goed geoliede machine voor maximale service

Wist u dat het tien man sterke monteursteam van Fiets.com jaarlijks zo’n 15.000 onderhoudsbeurten uitvoert? Dit steeds groeiende aantal kunnen we aan omdat onze werkplaats en ontvangstbalie is ingericht als een goed geoliede machine voor maximale service. Hoe werkt het

Plan zelf online uw onderhoudsbeurt of reparatie in

De klant kan zelf een onderhoudsbeurt of reparatiemoment inplannen via onze online planner: service.fiets.com gewoon vanuit huis 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Entree werkplaats

Voor de service en onderhoud aan uw fiets is er een aparte ingang, wel zo snel en handig bij het brengen en ophalen.   

Snelle technische service door aparte ingang en balie

Vervolgens levert u de fiets en sleutel(s) in bij de aparte servicebalie. Die heeft een aparte ingang van de showroom voor een optimale afhandeling. Uw kostbare E-Bike is in goede handen. In onze werkplaats werken ook mensen uit de automotive branche. Door hun hoge technische kennisniveau zijn ze gespecialiseerd in het maken van de juiste diagnose van de werkzaamheden.

Duidelijkheid over kosten reparatie

Bij de ontvangt wordt ook gevraagd tot voor welk bedrag we mogen repareren zonder overleg. Op de online planner staan overzichtelijk de vaste tarieven vermeld.

Negen van de tien keer is de fiets dezelfde dag nog op te halen. Bij de aflevering is er altijd uitleg over wat er is uitgevoerd. Of juist niet omdat de ernstig piepende remplaat bijvoorbeeld nog prima werkte, maar gewoon schoongemaakt moest worden. Wij gaan voor eerlijke service voor een eerlijke prijs en zien u graag weer terug. Bij voorkeur wel pas bij de volgende servicebeurt!

Namens ons werkplaatsteam een zorgeloos fietsseizoen gewenst.