Verzendinformatie

Bezorging fietsen

Fiets.com bezorgt alle fietsen van dinsdag t/m zaterdag. Voordat Fiets.com daadwerkelijk uw fiets bezorgt, wordt er altijd eerst contact met u opgenomen om een bezorg datum met elkaar af te spreken.

Bezorging accessoires

Fiets.com bezorgd via een pakketvervoerder.

Verzendkosten

Wij bezorgen al onze fietsen gratis.

Waar bezorgt Fiets.com?

Fiets.com bezorgt uitsluitend in Noord-Holland. Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden.

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van een aankoop bij Fiets.com het recht op een afkoeling periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product mag u dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. (Uitzondering zijn elektrische fietsen waar software wordt ge-upload met gegevens van de klant, daar worden administratiekosten voor in rekening gebracht. Vraag hiervoor naar de voorwaarden van het retourneren elektrische fiets.) Voor het ruilen of retourneren van een product kunt u mailen met info@fiets.com. De verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Verkeerd artikel ontvangen

Indien u een verkeerd artikel heeft ontvangen dient u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Het artikel wordt dan uiteraard gratis bij u omgeruild.

Beschadigd artikel ontvangen

Indien de bestelling bij ontvangst beschadigd is of niet goed functioneert, neem dan altijd eerst contact met ons op. In overleg lossen wij de klacht zo snel mogelijk op.