De Koga Pace is binnen de wereld van elektrische fietsen een hoogwaardig product, deze elektrische fiets die is ontworpen voor snelheid en comfort staat hoog op de verlanglijst van menig ervaren gebruiker. Met een gewicht van slechts 21,5 kg, is het een van de lichtste e-bikes op de markt. De Pace is uitgerust met de nieuwste technologieën en componenten om een soepele en krachtige rijervaring te bieden. 

Koga pace performance 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Koga Pace is de Bosch Performance motor. Deze motor heeft een maximaal vermogen van 85Nm en biedt een soepele en snelle acceleratie. Met deze krachtige motor is het gemakkelijk om snelheden van 25 km/u of meer te bereiken. De motor is ook uiterst efficiënt, waardoor de accu minder snel leeg raakt.  

koga pace accu 

De accu van de Koga Pace heeft een capaciteit van 625Wh, waardoor het mogelijk is om lange afstanden af te leggen zonder te hoeven stoppen om op te laden. De accu is bovendien geïntegreerd in het frame, wat zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk en een optimale gewichtsverdeling. zo kan je makkelijk dagen mee. 

Koga pace capaciteit 

Een ander kenmerk van de Koga Pace is de intube-accu. Dit betekent dat de accu volledig in het frame is geïntegreerd, wat het uiterlijk van de fiets verder verbetert. Het intube-ontwerp zorgt er ook voor dat de accu beter beschermd is tegen de elementen en het frame steviger is. 

Conclusie 

Al met al is de Koga Pace een uitstekende elektrische fiets met unieke eigenschappen. 

Bekijk hier de verschillende modellen die wij aanbieden, voor zowel dames als heren.