Onze showroom

Wat gaat het worden? Sportfiets, stadsfiets, moederfiets, hybride, lage instap of transportfiets?

Keuze. Volop keuze. Dat is wat Fiets.com biedt in onze grote 1500 m2 showroom op Plein 13 in Wormerveer. Wij nodigen u uit om heerlijk op uw gemak rond te lopen en te kijken welke fiets voldoen aan uw verwachtingen.

Welke type fiets gaat het worden? Een stadsfiets? Een stabiele en solide ‘moederfiets’? Of een sportief model waarmee je jarenlang vele kilometers woon-werkverkeer kunt maken?

I-cycle: voordeel voor de klant

Kiest u voor de bekende merken of onze eigen ontwikkelde I-cycle? Een E-bike die is samengesteld aan de hand van ervaringen en wensen van onze klanten. Met gebruikmaking van onderdelen van erkende fabrikanten. Zo is de motor van topmerken als Bosch, Shimano of Bafang. De versnelling van Shimano of Enviolo. Grote voordeel voor de koper: een I-cylce kosten honderden euro’s minder dan praktisch dezelfde fiets maar dan van een bekend merk.

Alhoewel, bekend merken versus ons eigen merk? Wij laten onze I-cycle collectie al tien jaar maken. Dus bewezen degelijkheid, maar een stuk vriendelijke voor uw portemonnee.

Inruil ook mogelijk

En wist u al dat wij ook fietsen inruilen? Redenen genoeg om eens binnen te stappen in onze showroom. U bent van harte welkom!