Onze winkel

Fiets.com: betrouwbare dealer van louter topmerken

Op zoek naar de nieuwste modellen van oerdegelijke topmerken als Sparta, Batavus en Koga? Bij Fiets.com staat de kerncollectie in de 1200 vierkante meter grote showroom. Bent u al klaar voor een proefrit? Wij zorgen dat de fiets rijklaar staat, precies afgesteld op uw lengte en voorkeur.

Kerncollectie van grote merken rijklaar

Ook al verwijst onze bedrijfsnaam naar het internet – uiteraard met als doel de fietscollectie 24/7 online te kunnen tonen -, we zien u graag persoonlijk in onze showroom binnenstappen. Snuffel gerust eerst eens lekker rond in ons grote aanbod. We hebben de actuele kerncollectie van de grote merken altijd in onze grote winkel op Plein 13.  

Maak een proefrit

Heeft u een keuze gemaakt? Wij doen ons uiterste best om u gelijk een proefrit te laten maken. Stap dus gerust vrijblijvend binnen en gelijk stap op … de fiets waarmee u vele jaren onbezorgd kunt rondrijden.

Tip: kijk ook eens naar onze service abonnementen. Inclusief diefstaldekking, korting op accessoires en onderhoud.

Accessoires: van trendy zijtas tot oersterk extra hangslot

Wist u dat Fiets.com ook het juiste adres is voor fietsaccessoires? Wij hebben een ruimte keuze uit zaken als kinderzitjes, fietstassen, manden en kratten en niet te vergeten sloten.

Ook juiste adres voor technische onderdelen

Of bent u op zoek naar technische onderdelen? Een nieuwe binnen- of buitenband? Een remkabel of trapper? Een nieuw zadel of fietspomp? Wij bieden ook hierin een ruim aanbod.

20% korting op accessoires

Fiets gekocht bij Fiets.com en heeft u een serviceabonnement afgesloten? Dan heeft u recht op 20% korting op accessoires. Dat is nog eens leuk inkopen doen.