Beschrijving

De Brazz is uitgevoerd met de moderne Bafang M200 middenmotor en een Enviolo traploze versnellingsnaaf. Met fijne rijeigenschappen en trendy design is dit een goede alleskunner.

Het kleurendisplay is zo scherp dat het ook duidelijk afleesbaar is in zonlicht en het display dimt bovendien automatisch bij schemer of donker. Met de robuuste controller op het stuur schakel je eenvoudig tussen de verschillende ondersteuningsniveaus en verschijnt alle informatie over je fiets op het beeldscherm.

Het display beschikt over een slimme lichtsensor die bij schemer of donker ervoor zorgt dat de verlichting van de fiets automatisch aan gaat. Handig is ook de USB-aansluiting voor bijvoorbeeld uw fietsnavigatie of het opladen van uw telefoon.

Wereldwijd behoort Bafang tot de grootste producenten van motorsystemen. De Bafang M200 middenmotor soepel, stil en zeer zuinig. Met een gewicht van slecht 3,2 kg en een max. koppel van 65Nm de ideale middenmotor zeker in combinatie met een Enviolo traploze versnellingsnaaf.

Met deze Bafang M200 middenmotor met 65Nm ben je verzekerd van meer dan voldoende ondersteuning, kortom een moderne, lichtgewicht en stille motor.