Beschrijving

In het jaar 2023 presenteert SPARTA met trots de nieuwste toevoeging aan hun assortiment: de SPARTA s-COMPACT e-bike. Deze innovatieve serie is ontworpen om compacte oplossingen te bieden, zowel voor het stadsleven als voor recreatieve ritten. Hoewel deze e-bike compact van formaat is, ervaar je het rijgemak en de prestaties van een volwaardige e-bike.

De s-COMPACT kun je op verschillende manieren extra compact maken. De zadelpen is voorzien van een eenvoudige schakelaar aan het stuur, waarmee je het zadel makkelijk omhoog en omlaag kan zetten. De stuurpen is met een quick release ontgrendeld. Het stuur is hierdoor gemakkelijk in hoogte te vertellen en kan 90 graden worden gedraaid. Zo past deze e-bike met gemak in je portiek, achter in de auto of mee in de trein. Door de in hoogte verstelbare zadelpen en stuur is deze e-bike geschikt voor meerdere lengtematen.

 

De s-COMPACT is uitgerust met het geavanceerde Bosch BES3 smartsysteem. Het Bosch Intuvia 100 display geeft je altijd en overal inzicht in je ritten. Daarbij kun je dankzij de Led Remote je e-bike verbinden met de Bosch eBike Flow App voor extra ritgegevens.

De krachtige Bosch Performance Line middenmotor zorgt ervoor dat deze e-bike niet onder doet aan een normale e-bike! De s-COMPACT is ook voorzien van een modulair carriersysteem en een trailerkoppeling.

De horizontale stang in het midden van het frame doet niet alleen dienst als structureel element, maar fungeert tevens als handvat. Zo kun je de fiets gemakkelijk tillen en verplaatsen. Met de standaard 500Wh accu ben je verzekerd van een goede actieradius. Ook handig; de accu is makkelijk uitneembaar.

De SPARTA s-COMPACT e-bike biedt het beste van beide werelden: de compactheid voor het stadsleven en de kracht voor ontspannen tochten. Ontdek nu zelf de mogelijkheden en ervaar het gemak van deze slim ontworpen compact e-bike.