Beschrijving

Een echte uitblinker in het VanDijck  e-bike assortiment. Deze opvallende e-bike trekt niet alleen de aandacht door zijn prachtige vormgeving maar loopt ook over van de nieuwste innovaties en verbeteringen

Ontdek het Hypershift systeem, een unieke manier van ondersteuning aan de E-bike gebruiker door slimmere elektronica en software. De Hypershift technologie detecteert niet alleen de kracht op de pedalen, maar ook de helling waarop u rijdt. Door deze technologie is het nu mogelijk dat de e-bike alles voor u doet. U zet de e-bike aan en kiest voor: eco, tour of boost, daarna is het gewoon fietsen. Ook als de wind aantrekt of u een heuvel op fietst, de Hypershift technologie detecteert de helling en/of weerstand en past zijn vermogen daarop aan .U fietst met gemak uw route met maar liefst een koppel (ondersteuning) tot wel 120 Nm. Geniet van de omgeving en laat de technologie zijn werk doen, nooit meer schakelen of onnodig wisselen van ondersteuningsstanden.

We zijn ook trots op de interne ontwikkeling van onze eerste generatie Kreutzer Mid Drive-motoren. Omdat we de Kreutzer-motor volledig zelf hebben ontwikkeld, hebben we veel vertrouwen in zijn duurzaamheid en kracht. We hebben zoveel vertrouwen in zijn prestaties; wij bieden 5 jaar garantie op al onze Kreutzer-motoren. Als u op zoek bent naar een elegante en verfijnde rit, zullen onze motoren zeker een krachtige maar toch soepele en stille boost geven.

Naarmate e-bike-technologieën blijven evolueren, worden de technieken al uitgebreider. Onze superintuïtieve displays zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen, maar ook ontworpen om extreem toegankelijk te zijn, zelfs tijdens het rijden. Met antidiefstal opties zoals een 4-cijferig wachtwoord op het display om de elektronica van de e-bike te ontgrendelen , is de elegantie gegarandeerd die alleen jij kunt ervaren.