Beschrijving

Maak kennis met de Triton e-bike jouw toegangspoort tot een nieuw tijdperk van fietsvrijheid ! Omarm de sensatie van elektrisch aangedreven avontuur terwijl je verder ,sneller en moeiteloos rijdt. De Triton is ontworpen om je fietservaring opnieuw te definiëren en je innerlijke ontdekkingsreiziger los te laten.

We zijn ook trots op de interne ontwikkeling van onze eerste generatie Kreutzer Mid Drive-motoren. Omdat we de Kreutzer-motor volledig zelf hebben ontwikkeld, hebben we veel vertrouwen in zijn duurzaamheid en kracht. We hebben zoveel vertrouwen in zijn prestaties; wij bieden 5 jaar garantie op al onze Kreutzer-motoren. Als u op zoek bent naar een elegante en verfijnde rit, zullen onze motoren zeker een krachtige maar toch soepele en stille boost geven.

Naarmate e-bike-technologieën blijven evolueren, worden de technieken al uitgebreider. Onze superintuïtieve displays zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen, maar ook ontworpen om extreem toegankelijk te zijn, zelfs tijdens het rijden. Met antidiefstal opties zoals een 4-cijferig wachtwoord op het display om de elektronica van de e-bike te ontgrendelen , is de elegantie gegarandeerd die alleen jij kunt ervaren.