Beschrijving

Geef uw ogen de kost met de betoverende elegantie van Vandijcks nieuwste model, Juno.  Een echte uitblinker in het VanDijck  e-bike assortiment. Deze opvallende e-bike trekt niet alleen de aandacht door zijn prachtige kleur, maar biedt ook ongeëvenaard gebruiksgemak.

Het frame is zorgvuldig gemaakt om een ​​leven lang mee te gaan. Met een ontwerpfocus om de fiets zo licht en toegankelijk mogelijk te maken, dragen de slanke vormen en geometrie van Juno’s frame bij aan de uitzonderlijke wendbaarheid van de fiets.

We zijn trots op de interne ontwikkeling van onze eerste generatie Kreutzer Mid Drive-motoren. Omdat we de Kreutzer-motor volledig zelf hebben ontwikkeld, hebben we veel vertrouwen in zijn duurzaamheid en kracht. We hebben zoveel vertrouwen in zijn prestaties; wij bieden 5 jaar garantie op al onze Kreutzer-motoren. Als u op zoek bent naar een elegante en verfijnde rit, zullen onze motoren zeker een krachtige maar toch soepele en stille boost geven.

Naarmate e-bike-technologieën blijven evolueren, worden de technieken al uitgebreider. Onze superintuïtieve displays zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen, maar ook ontworpen om extreem toegankelijk te zijn, zelfs tijdens het rijden. Met antidiefstal opties zoals een 4-cijferig wachtwoord op het display om de elektronica van de e-bike te ontgrendelen , is de elegantie gegarandeerd die alleen jij kunt ervaren.