Werkplaats

Onze moderne werkplaats is de basis van het bedrijf. Daar worden de (nieuwe) fietsen met de grootste aandacht en volgens de hoogste kwaliteitsnorm rijklaar gemaakt, gerepareerd en er worden garantiewerkzaamheden uitgevoerd.

Bij Fiets.com streven we altijd naar 100% perfectie. Dat leidt voor u tot fietsplezier en dat begint in onze werkplaats. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door onze vakmensen. Alle monteurs worden dan ook regelmatig bijgeschoold.

 

Snelle en flexibele reparatie

Koopt u een fiets bij Fiets.com? Dan koopt u automatisch onze service erbij. Dat staat bij ons voorop en wij staan dan ook altijd graag klaar voor u. Snel en flexibel plannen wij het reparatiewerk in. Hierdoor zijn er geen lange wachttijden en kunt u snel weer van uw fiets genieten.

Op alle door ons geleverde nieuwe fietsen krijgt u uitgebreide garantie en op het frame en alle draaiende onderdelen. Deze garantie is inclusief eventuele vervangingskosten. Heeft u de fiets bij Fiets.com gekocht? Dan regelen wij ook de garantieaanspraken voor u.

Om voor onderhoud een afspraak te maken, kan dat via onze online planner. Dit voorkomt lange wachttijden wanneer u via de telefoon een afspraak wilt maken.