Rijden met de I-Cycle elektrische fiets is al winst vanaf de eerste dag. Het lichte gewicht van deze aluminium krachtpatser is al een voordeel op zich daarbij komt het gebruikers gemak en de ijzersterke samenstelling van betrouwbare componenten. Met deze elektrische fiets alles binnen bereik en u beschikt tevens over een ontzettend populaire fiets. Vorige jaar was één op de drie fietsen die werd verkocht een e-bike. Eerst waren de elektrische fietsen vooral populair bij ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Deze groepen kunnen dankzij de e-bike grotere afstanden afleggen zonder dat dit teveel moeite kost. De laatste jaren raakt het jongere publiek ook steeds meer in de ban van het elektrisch fietsen en de voordelen die het met zich meebrengt. Met een elektrische fiets kunt u zichzelf zonder moeite van punt A naar punt B transporteren.

Voor iedereen

Op een elektrische fiets kunt u grotere afstanden in een korte tijd afleggen. U heeft tijdens het fietsen minder tot geen last van de wind waardoor u zonder te zweten aankomt op uw bestemming. Heeft u zin om door de duinen of heuvels te fietsen? Dankzij de trapondersteuning fietst u met groot gemak de helling op zonder dat u van de fiets af hoeft te stappen.

Met de elektrische fiets naar school

Ook voor kinderen die ritjes naar school moeten fietsen is de elektrische fiets zeer geschikt. Vooral als de school wat verder weg ligt en er een flinke afstand op de fiets afgelegd moet worden. Weer en wind kunnen getrotseerd worden dankzij de elektrische fiets.

Goed voor het milieu

Als u met de e-bike naar het werk gaat hoeft u de auto niet te gebruiken. Bij afstanden tot 10 km  komt u met de elektrische fiets vaak nog sneller aan dan met de auto. Het Federaal Milieuagentschap in Duitsland heeft berekend dat de CO2-uitstoot van een auto 40 hoger is dan bij een elektrische fiets.

Meer weten?

Wilt u meer weten over elektrische fietsen of heeft u interesse in een elektrische fiets? Bekijk dan hier ons assortiment aan elektrische fietsen. In onze winkels kunt u een proefrit op de fiets maken.