Ben jij op zoek naar een sportieve en stijlvolle elektrische fiets die jouw rit naar een hoger niveau tilt? Dan is de KOGA Vectro S20 zeker iets voor jou! Met de slimme plaatsing van de accu achter de zitbuis wordt het gewicht optimaal verdeeld, wat zorgt voor een soepele en natuurlijke rijervaring die aanvoelt als een gewone toerfiets.

De krachtige Shimano STEPS EP6 motor met een vermogen van 85nm zorgt voor een sterke ondersteuning tijdens het fietsen en zorgt ervoor dat je met gemak lange afstanden aflegt. De sportieve stuur en zadel geven je extra comfort en een ergonomische houding tijdens het fietsen.

De KOGA Vectro S20 is uitgerust met een Shimano XT/SLX schakelgroep, wat zorgt voor soepel schakelen en betrouwbare prestaties. Deze elektrische fiets is perfect voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik, of voor avontuurlijke ritten door de natuur.

Met de KOGA Vectro S20 heb je de perfecte combinatie van functionaliteit, prestaties en stijl. Dus waar wacht je nog op? Ga de weg op en ervaar het gemak en de kracht van de KOGA Vectro S20!

Bekijk de KOGA Vectro S20 voor heren: https://fiets.com/p/koga-vectro-s20-heren/
Bekijk de KOGA Vectro S20 voor dames: https://fiets.com/p/koga-vectro-s20-dames/