Beschrijving

Heeft u een fiets waar al een SP connect connector is gemonteerd. Dan is deze universele Clamp de oplossing om uw telefoon mee te nemen en in een handomdraai op uw fiets te monteren.

Twist to Lock
De SP-Connect Universele telefoonhouder is voorzien van hetzelfde gebruiksvriendelijke “twist to lock” bevestigingspunt dat op alle andere SP-Connect producten terug te vinden is. Het werkt dus heel eenvoudig: druk de Universal Phone Clamp op de mount van uw voorkeur, draai een kwartslag en hij zit direct veilig vast. Losmaken is uiteraard net zo eenvoudig, waardoor het ook heel makkelijk is de houder te wisselen tussen mounts op uw fiets, in de auto, op de motor of elders!

Met de Universele Telefoonhouder Bevestiging SP Connect SPC+ kan je bestaande telefoonhoesje bevestigd worden aan alle SPC houders.  Of gebruik het om andere gadgets zoals tablets, speakers en powerbanks te bevestigen. Bevestig je smartphone of andere apparaten op fietsen, motoren, in auto’s, op golfkarretjes, enz. in slechts één seconde. Deze ultra zelfklevende pad zit muurvast op je telefoon.