Beschrijving

Heeft u een fiets waar al een SP connect connector is gemonteerd. Dan is deze universele Clamp de oplossing om uw telefoon mee te nemen en in een handomdraai op uw fiets te monteren.

Twist to Lock
De SP-Connect Universal Phone Clamp is voorzien van hetzelfde gebruiksvriendelijke “twist to lock” bevestigingspunt dat op alle andere SP-Connect producten terug te vinden is. Het werkt dus heel eenvoudig: druk de Universal Phone Clamp op de mount van uw voorkeur, draai een kwartslag en hij zit direct veilig vast. Losmaken is uiteraard net zo eenvoudig, waardoor het ook heel makkelijk is de houder te wisselen tussen mounts op uw fiets, in de auto, op de motor of elders!

Werkt als een Horloge
De werking van de SP-Connect Universal Phone Clamp is te vergelijken met een horloge. Aan de zijkant van de houder zit een “kroon” die iets uitgetrokken kan worden. Door vervolgens aan de kroon te draaien klemt u uw telefoon vast. Zit hij voldoende vast? Dan klikt u de kroon weer naar binnen en gaat de houder geen kant meer op. De houder is geschikt om telefoons met en zonder hoesje vast te houden, zolang deze tussen de 58 en 85mm breed is en maximaal 12mm dik.