Met een goede elektrische fiets fietst u met gemak van en naar uw werk. Een sterke motor, goede remmen, fijn zitcomfort en een mooi design dragen allemaal bij aan uw fietsplezier. Wij hebben een aantal hele fijne e-bikes die zeer geschikt zijn voor woon-werkverkeer op een rijtje gezet. Leest u mee?

Batavus Dinsdag E-go Classic Exclusive

Dankzij de Batavus Dinsdag E-go Classic Exclusive kunt u onbezorgd ritjes van en naar uw werk maken. Deze prachtige elektrische fiets is vrijwel onderhoudsvrij dankzij de riemaandrijving. Daarnaast heeft de e-bike acht versnellingen en een krachtige middenmotor. Een fietsrit naar het werk is nog nooit zo snel en soepel gegaan! Ook in de winter fietst deze fiets fijn, dankzij de goede verlichting bent u ook in het donker goed zichtbaar. Bekijk de fiets hier.

Sparta D-Burst M8TB

Woon-werkfietsritten zijn nog nooit zo leuk geweest! Dankzij de stevige middenmotor van de Sparta D-Burst M8TB trekt u snel op. De e-bike heeft stoere brede banden die extra bescherming bieden tegen lekrijden. De robuuste fiets heeft een onderhoudsvriendelijke riemaandrijving. Om de krachtige motor tot stilstand te brengen, is er gekozen voor hydraulische schijfremmen van Tektro. Deze elektrische fiets is zeer geschikt om dagelijks te gebruiken en kan wel tegen een stootje. Benieuwd naar de Sparta D-Burst M8TB? Bekijk de e-bike hier.

I-cycle Gen 10.0

Dit nieuwe model van I-cycle is zeer geschikt voor dagelijkse fietsritten van en naar uw werk. Dankzij de krachtige Bosch active plus aandrijving bent u binnen no-time op uw werk en heeft u altijd wind mee. De elektrische fiets heeft standaard een accu van 300 Wh, maar kunt u upgraden naar 400 of 500 Wh. De krachtige motor zorgt ervoor dat u ook in heuvelachtige gebieden kunt rijden, maar maakt uw dagelijkse fietsrit ook extra fijn. Dankzij de Shimano hydraulische schijfremmen kunt u veilig remmen. De verlichting is netjes weggewerkt in de achterdrager en het voorlicht is robuust en geeft helder licht. U bent dus op ieder moment van de dag goed zichtbaar op de I-cycle Gen 10.0. Bekijk de elektrische fiets hier.

Batavus Fonk E-go Plus

Bent u op zoek naar een elektrische fiets voor woon-werkverkeer met een zachte prijs? Dan is de Batavus Fonk E-go Plus wellicht iets voor u. De e-bike heeft een sportieve uitstraling en de kabels zijn netjes weggewerkt in het frame. De middenmotor is compact en licht hoorbaar tijdens het fietsen. U kunt schakelen tussen 7 versnellingen, wat uw fietsrit naar kantoor een stuk aangenamer maakt. U bekijkt deze ideale woon-werkverkeer e-bike hier.

Koga Pace B10 Ltd

Combineer een sportief uiterlijk met robuuste kwaliteit en dan krijgt u de Koga Pace B10 Ltd. Een prachtige elektrische fiets van topkwaliteit. Het frame is mooi afgewerkt en heeft geen zichtbare lasnaden. De kabels en remleidingen zijn mooi geïntegreerd in de fiets. De elektrische fiets fietst zeer stabiel en zit heel prettig. Ook deze e-bike heeft een riemaandrijving. Dankzij de Enviolo naaf schakelt u traploos tussen de versnellingen. De middenmotor is stil en zorgt voor een vloeibare ondersteuning. Wilt u op deze sportieve e-bike naar uw werk fietsen? Klik hier om de fiets te bekijken.

Wilt u de fietsen graag een keer proberen? Kom langs in onze showroom en maak een testrit. Graag tot snel!